Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Maşina lui Mironescu, prădată de hoţi Focuri de armă la Doraly, în Constanţa (video)

ro

11 Feb, 2015 22:17 4857 Marime text
Azi, in jurul orei 20.00, polițisii de la Constanța, împreuna cu cei de la Serviciul Operațiuni Speciale au realizat o prindere în flagrant, fiind reținuți doi barbati, ambii de 31 de ani, dupa ce au sustras bunuri dintr -un autoturism din zona Dorally Mall.
 
Bărbații bruiau sistemului de inchidere al usilor de la autoturisme la momentul activarii sistemului centralizat cu telecomanda, ulterior sustragând diferite bunuri.
 
Suspecții au fost blocati de echipele de politisti în trafic, iar la momentul prinderii s-a facut uz de arma in plan vertical în mod regulamentar, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.
 
În cauză polițiștii au recuperat prejudiciul sustras din autoturism (un laptop si documente). Cercetările continuă în acest caz.

UPDATE, ora 09.30

Incidentul a avut loc în parcarea Auchan din cartierul constănţean Kilometrul 4-5. Fostul deputat şi Secretar General al Ministerului Administraţiei şi Internelor

Citeste mai mult: adev.ro/njmlia
Incidentul a avut loc în parcarea Auchan din cartierul constănţean Kilometrul 4-5. Fostul deputat şi Secretar General al Ministerului Administraţiei şi Internelor

Citeste mai mult: adev.ro/njmlia
Incidentul a avut loc în parcarea Auchan din cartierul Kilometrul 4-5. Maşina aparţinea fostului deputat şi Secretar General al Ministerului Administraţiei şi Internelor Laurenţiu Mironescu.

Laurenţiu Mironescu a postat un mesaj pe pagina unei reţele de socializare, în care povesteşte în ce împrejurări au avut loc faptele.
 
“Plecat din port spre casă, m-am oprit să cumpăr şi anume pâine. Las maşină în parcare şi merg în magazin. Pierd vreo 20 de minute. Când să plătesc doar ce aud în staţie să mă teleportez în parcare ... imediat m-am gândit că mi-am lăsat rucsacul cu laptopul în maşină ... deja calculam în gând, mac-ul şi măcar un geam, gata, sar din 100 de milioane. În parcare un poliţist civil mă aştepta să-mi explice cum au prins hoţii deja, la 2 minute după ce mi-a fost extras laptopul din rucsac, fără să spargă geamul“, a notat fostul deputat PDL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii