Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu la un apartament de închiriat de pe strada Viitorului Focul a izbucnit la o zi după plecarea ultimilor turişti!

ro

20 Jul, 2014 01:24 1826 Marime text
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu pe strada Viitorului din municipiul Constanţa. Potrivit primelor informaţii, focul a izbucnit la un apartament. Reprezentanţii militari mai spun că nu sunt înregistrate victime. Pompierii s-au deplasat la faţa locului. Vom reveni cu amănunte.

Update

Incendiul a fost lichidat în câteva minute de pompierii ISU Dobrogea, de la Detaşamentul Constanţa-Oraş. Apartamentul nu era locuit la momentul izbucnirii incendiului, pentru că proprietarul nu locuieşte acolo şi îl închiriază turiştilor de ocazie. Ultimii plecaseră, însă, cu o zi înainte, astfel că pompierii cred că focul a fost provocat de un scurt curcuit la un cablu electric. Cel mai probabil, la cablul de alimentare al televizorului, pentru că acesta era în flăcări când administratorul imobilului, care are cheie de la apartament, a intrat înauntru şi a alertat pompierii. Pe lângă televizor au mai ars o comodă şi o canapea aflate în sufragerie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii