Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. EXCLUSIVITATE - Bărbaţii care au decedat în accident erau poliţişti din Hârşova. Au lăsat în urmă doi copii. Autoturismul a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autobuz în judeţul Ialomiţa

ro

04 Jan, 2015 15:07 11289 Marime text
Un accident grav s-a petrecut cu puţin timp în urmă în judeţul Ialomiţa. Un autobuz şi un autoturism au fost implicate în coliziune. Două persoane au fost rănite în urma impactului.

UPDATE 15.30

Mai multe persoane au fost rănite astăzi într-un accident rutier produs în judeţul Ialomiţa. Şoferul unui autoturism Dacia a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit un autobuz cu pasageri, informează România TV.

Accidentul rutier s-a produs duminică în jurul orei 15.00 pe un drum judeţean care face legătura între localităţile Borduşani şi Cegani, din judeţul Ialomiţa. O Dacie în care se aflau două persoane a intrat pe contrasens şi s-a izbit puternic de un autobuz în care se aflau mai mulţi călători.

Şoferul şi pasagerul din Dacie au fost grav răniţi. Ei au fost scoşi de un echipaj de la descarcerare dintre fiarele contorsionate ale maşinii şi au fost transportaţi la spitalul din Feteşti. Călătorii din autotuz nu au fost răniţi, informează România Tv.

UPDATE, ora 16.43

Bărbaţii care se aflau în autoturismul Dacia au decedat la scurt timp după impact. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de intervenţie.
Din primele cercetări ale poliţiştilor, cei doi circulau pe şoseaua care leagă localităţile ialomiţene Borduşani şi Stelnica.
În accidentul din judeţul Ialomiţa au decedat doi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Constanţa. Unul dintre ei a este chiar şeful de post al Postului de Poliţiei Transporturi Navale Hârşova, Sorin Rădulescu, iar celălat, Liviu Gabriel Bălosu era un agent în cadrul aceluiaşi Post de Poliţie din Hârşova.

Din nefericire, eforturile medicilor de a-i salva pe cei doi bărbaţi au fost zadarnice. Potrivit unor surse, cei doi au rămas încarceraţi în autoturismul de serviciu în care se aflau. La faţa locului au ajuns şi echipele de intervenţie ale ISU Ialomiţa. Unul dintre pasagerii autoturismului a murit pe loc, iar celălalt - în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva - a pierdut lupta cu moartea. Poliţiştii se aflau în misiune la ora producerii accidentului.


UPDATE 18.48

Potrivit unor surse, toate evaluările erau la zi (psihologică, rutieră). În ultimii ani, cei doi poliţişti de 40 de ani obţinuseră la evaluări calificative maxime. Ambii aveau câte un copil, rămas acum orfan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 05 Jan, 2015 18:54 Da pacat..poate erau persoane cu caracter,era bine sa fie sefu circulatiei fetesti ca sunt o adunatura de corupti
  • dan enescu 04 Jan, 2015 23:01 daca au masini din epoca de .gheata, cu frane doar pe o roata si aia in concediu ???? nu sunt vinovati ei, dumnezeu sa-i ierte, ci sefii care le cer sa participe la orice actiuni fara sa tina cont de oameni. sefii sa raspunda pentru ucidere din culpa, au murit cu zile de cand nu s-a mai efectuat verifiarea tehnica a masinii??? cum atrecut i.t.p.-ul ?? pe pile ca este de la ipj ?????