Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cristinel Dragomir preia, deocamdată, atribuţiile de preşedinte al CJ Constanţa Grupul PNL vrea să dea jos vicepreşedinţii PSD

ro

25 Feb, 2015 13:14 2404 Marime text
Consilierii judeeţeni l-au votat azi, pentru preluarea atribuţiilor de preşedinte al CJC, pe Cristinel Dragomir. Votul a fost secret, Dragomir fiind ales de 21 de consilieri. Zece voturi au fost anulate.
 
Amintim că aparatul administrativ judeţean s-a întrunit în şedinţă extraordinară de îndată, după ce Nicuşor Constantinescu a fost suspendat din funcţia de preşedinte al CJC prin Ordin al prefectului, el fiind arestat preventiv.

Aleşii judeţeni din grupul PNL au tăiat de pe buletinele de vot atât numele lui Cristinel Dragomir, cât şi al celuilalt vicepreşedinte, Cristian Darie. Grupul cere alegerea de noi vicepreşedinţi ai CJC, consilierul judeţean George Măndilă declarând că "cei doi vicepreşedinţi sunt continuatorii lui Nicuşor Constantinescu". George Măndilă a adăugat: "Considerăm e momentul ca reprezentanţii PSD să nu mai conducă CJC".

Grupul va iniţia un proiect de hotărâre privind alegerea de noi vicepreşedinţi ai CJ Constanţa.

UPDATE 13.36

Pentru ca cei doi vicepreşedinţi să fie schimbaţi din funcţie ar fi vorba de jumătrate plus unu din consilierii judeţeni, adică 19. Întrebat ce părere are despre solicitarea grupului PNL, social democratul Cristinlş Dragomir a afirmat că este dreptul lor, dar că este o declaraţie politică pe care nu vrea să o comenteze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii