Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Carnagiu pe calea ferată. O mașină a fost spulberată de un tren de marfă. Patru persoane au murit pe loc (video)

ro

09 Oct, 2018 10:14 2796 Marime text
Un teribil accident a avut loc în această dimineață la Lugoj, județul Timiș. Din primele informații o maşină a fost lovită de un tren de marfă, iar patru persoane au au murit. 

La fața locului intervin echipaje de la ISU Timiş. Maşina în care se aflau cele patru victime a fost lovită de trenul de marfă, după ce, din primele cercetări, şoferul autoturismului nu a respectat semnele de la trecerea de cale ferată.

Potrivit ISU Timiş, circulaţia feroviară este blocată, dar nu există pericol de incendiu.

"Garnitura este încărcată cu izopentan, un lichid extrem de inflamabil. Trei femei şi un bărbat sunt decedaţi. Mecanicul locomotivei nu are probleme medicale", au precizat reprezentanţii ISU Timiş pentru Agerpres. 

Potrivit CFR Infrastructură, accidentul s-a produs între stațiile Tapia și Lugoj, pe raza regionalei CF Timișoara la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 514+580, semnalizată cu instalatie acustică și luminoasă. În momentul producerii accidentului semnalizarea la trecerea la nivel funcționa în condițtii normale.

UPDATE. Ora 11.00

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, circulația feroviară între stațiile Tapia și Lugoj a fost reluată la ora 10.35.

”Menționez că trenul de marfă a fost retras în stația Lugoj la ora 10.32.

În urma producerii accidentului, de la trecerea la nivel km 514+580, trenul R 9572 a staționat 47 de minute în gara Lugoj și va ajunge la destinație cu întârziere.
Trenul circulă în relația Timișoara Nord - Caransebeș” - a mai precizat  purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.


Oana Brânzan,
Purtător de cuvânt CFR Infrastructură

Sursa foto-video: CFR Infrastructură
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii