Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Beat turtă, a dat foc casei fiului Acoperişul unui imobil din Valu lui Traian a ars ca o torţă

ro

24 Aug, 2014 15:27 2119 Marime text
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Valu lui Traian, pe strada Geamiei. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE
La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu 10 subofiţeri care intervin în aceste momente pentru lichidarea incendiului. Focul a pornit la mansarda unei case din localitate. Potrivit primelor informaţii nu există victime.

UPDATE 2

Autorităţile spun că focul a fost pus intenţionat, de o persoană iresponsabilă. Mai exact, un bărbat beat a dat foc casei. Pompierii spun că el a turnat petrol în mansardă, după care a aprins focul. 

Din fericire, nu au existat victime. Intervenţia pompierilor a durat o oră, însă ei nu au mai putut salva nimic din acoperişul casei, o construcţie din BCA de 300 de metri pătraţi.

Surse din Poliţie spun că făptaşul este un bărbat schizofrenic, care s-a îmbătat şi a recurs la incendierea imobilului fiindcă fiul său nu a vrut să îi mai dea bani. Casa aparţine fiului. Incendiatorul a fost transportat de ambulanţă la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii