Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier mortal pe DN 21. Implicate un autoturism şi un autotren. Două persoane au decedat (galerie foto)

ro

13 Feb, 2019 07:52 6080 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulaţia rutieră este oprită pe DN 21, la ieşirea din localitatea Slobozia Nouă spre Brăila, judeţul Ialomiţa, din cauza unui accident.

Pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, un autoturism a intrat în impact cu un autotren, rezultând decesul a două persoane din autoturism.


UPDATE 3 ISU Ialomiţa

Tragedia s-a produs în această dimineață, în jurul orei 05.30, pe DN 21, la ieşirea din localitatea Slobozia Nouă spre Brăila, ca urmare a impactului dintre un autoturism și un autotren.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD, unul pentru descarcerare și unul pentru suport de la Detașamentul Slobozia, precum și două echipe medicale de la Serviciul Județean de ambulanță Ialomița, cu autospecialele din dotare.

Cele două persoane din autoturism erau încarcerate, fiind nevoie de executarea unor manevre complexe de scoatere a trupurilor vătămate dintre fiarele mașinii.

În ciuda eforturilor depuse de forțele de intervenție, impactul a fost fatal pentru cei doi ocupanți ai autoturismului, un bărbat în vârstă de 51 de ani și o femeie de 49 de ani. Șoferul autotrenului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, nu a fost rănit.
 

UPDATE 2

Astăzi, 13 februarie a.c., în jurul orei 05.00, pe Drumul Național 21, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa.
 
În timp ce un bărbat de 51 de ani, din județul Galați, conducea un autoturism pe Drumul Național 21 din direcția Slobozia către Brăila, la ieșire din Cartierul Slobozia Nouă ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din județul Brăila. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers.
 
Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 51 de ani și a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, o femeie de 50 de ani, din Galați.
 
Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
 
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
 
În acest moment se circulă alternativ pe un singur sens.


UPDATE 1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată, pe un fir alternativ, pe DN 21, la ieşirea din localitatea Slobozia Nouă spre Brăila, judeţul Ialomiţa, unde anterior traficul a fost întrerupt în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren.

Sursa foto: ISU Ialomiţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii