Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav pe DN1. Un autocar și un autoturism implicate. Mai multe persoane au fost rănite. Printre victime și un bebeluș de trei luni

ro

28 May, 2018 20:07 3224 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident rutier, circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN1 Făgăraş - Codlea, la kilometrul 210+350 de metri, în zona localităţii Vlădeni, judeţul Braşov.
 

”Evenimentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autocar, s-a soldat cu rănirea uşoară a trei persoane” - a mai transmis Centrul Infotrafic.

UPDATE. 

Trei persoane, doi adulţi şi un bebeluş de trei luni, au fost rănite luni seara în urma accidentului rutier produs între un autocar şi un autoturism pe DN 1 Făgăraş-Codlea, victimele fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov citați de Agerpres.ro
 
Potrivit sursei citate, un bărbat de 54 de ani, din judeţul Sibiu, care a condus un autocar cu 25 de pasageri pe DN 1, dinspre Braşov spre Sibiu, a acroşat un vehicul înmatriculat în Polonia, condus de un bărbat de 42 de ani, din judeţ, care s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga fără să se asigure corespunzător.
 

"În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 42 de ani, a unei femei de 39 de ani şi a unui bebeluş de aproximativ 3 luni, ambii din vehiculul condus de acesta, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

 
Ea a mai menţionat că cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că bărbatul prezintă un traumatism toracic, femeia are un traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu prezintă mărci traumatice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii