Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav la Murfatlar. Două autoturisme implicate. Unul din șoferi era beat

ro

19 Feb, 2016 04:32 3392 Marime text
 
Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la Murfatlar. Din cauze necunoscute două autoturimse s-au lovit între ele. În urma coliziunii, potrivit telefonului de urgență sosit pe 112, au rezultat patru victime.
 
La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Rutiere pentru efectuarea de cercetări și stabilirea cauzelor care au produs accidentul dar și a vinovăției celor doi conducători auto.
Totodată mai multe ambulanțe au ajuns la locul accidentului pentru acordarea primului ajutor medical victimelor.

Comunicatul Serviciului Rutier Constanța ora 06.45:
În data de 19.02.2016, în jurul orelor 03.00, I.G.C (bărbat, 31 ani, Murfatlar), fiind sub influenta băuturilor alcoolice (0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un auto marca VW, pe DN3, în localitatea Murfatlar, în banda nr. 1, dinspre Constanța către DN22C.
Ajungând la intersecția cu strada N. Titulescu, a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu și a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de C.D. (bărbat, 34 ani, din Constanța), în banda nr. 2, în aceeași direcție.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoara a lui B.G. (femeie, 17 ani, Murfatlar), pasageră pe bancheta din spate în primul vehicul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii