Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Accident rutier grav la intrare în Medgidia Un cunoscut om de afaceri a murit pe loc

ro

12 May, 2014 10:46 4250 Marime text
În urmă cu doar câteva minute un accident rutier grav a avut loc pe DN22C la intrare în municipiul Medgidia. Potrivit primelor informaţii au fost implicate două autoturisme şi un  pieton. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers.

UPDATE
Potrivit unor surse, Adrian Mihai Bogdan, de 19 ani a condus o autoutilitară marca Ford pe DN 22C. La intrarea în localitatea Medgidia, în urma unui viraj la stânga, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Citroen, care se afla în depăşirea sa. Cel de-al doilea autoturism era condus de Asan Bairam, de 38 de ani. În urma impactului, autoturismul Citroen a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe troturar şi a lovit un pieton. În urma evenimentului, pietonul, Romeo Moşescu, de 48 de ani, din Medgidia, a decedat. Echipajul SMURD sosit la locul accidentului a încercat să îl resusciteze, dar bărbatul nu a mai răspuns manevrelor medicilor. Romeo Moşescu deţinea magazinul „La Tache“ din Medgidia. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc tragedia.

UPDATE. Comunicatul Poliţiei Constanţa de la ora 13.00
În data de 12.05.2014, în jurul orelor 10.10, M.A.B. (n.r. Mihai Adrian Bogdan), de 19 ani a condus o autoutilitară pe DN 22 C dinspre DJ 222 către DJ 224  şi ajungând la intrare în localitatea Medgidia, a efectuat viraj la stânga fără să se asigure şi a fost acroşat de au autoturism care se afla în depăşire, condus de A.B. (n.r. Asan Bairam), de 38 ani. Din impact autoturismul a pătruns pe trotuar unde a accidentat pe M.R. (n.r. Moşescu Romeo), de 48 ani. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii