Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Mașina a derapat și s-a răsturnat Accident rutier grav între localitățile Cuza Vodă și Mihail Kogălniceanu (galerie foto&video)

ro

19 Sep, 2016 11:44 4617 Marime text
Un autoturism s-a răsturnat în urmă cu puțin timp pe șoseaua dintre localitățile Cuza Vodă și Mihail Kogălniceanu. Din informațiile obținute până acum, două persoane sunt încarcerate. Intervin la locul accidentului militarii de la ISU Dobrogea, polițiștii de la Rutieră, dar și un echipaj medical de urgență.

UPDATE 3, ora 12.34

Autoturismul venea dinspre Mihail Kogălniceanu și se îndrepta spre Cuza Vodă. Mașina a intrat în derapaj și s-a răsturnat de trei ori. Drumul era uscat. 

„Detaşamentul de Pompieri Medgidia a fost solicitat prin intermediul apelului de urgenţă 112,  se deplaseze la un accident rutier. Ne-am deplasat cu o autoambulanţă şi o autospecială de descarcerare. Am ajuns la locul intervenţiei, am constatat  sunt trei victime, un bărbat şi două femei.  În momentul ajungerii noastre, bărbatul a reuşit  iasă singur din maşină răsturnată, iar cele două femei au fost extrase cu ajutorul echipajului de descarcerare. Intervenţia a decurs în condiţii normale, nu au fost probleme deosebite, declara Crăciun Lucian de la Detaşamentul de Pompieri Medgidia.


UPDATE 2, ora 12:07
Două femei și un bărbat au fost răniți în urma accidentului de la ieșire din Cuza Vodă. Potrivit medicilor de la Ambulanță, toți au suferit traumatisme craniene, însă sunt conștienți și au fost transportați la Urgența Spitalului Județean din Constanța. 



UPDATE 1, ora 11:51:
Potrivit polițiștilor de la Serviciul Rutier Constanța, accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Cuza Vodă spre Mihail Kogălniceanu. De asemenea, se pare că trei persoane implicate în accident au nevoie de asistență medicală. Două dintre victime vor fi scoate din mașină de un echipaj de la descarcerare. 



- știre în curs de actualizare -





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii