Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Instanţa, în pronunţare Procurorii DNA îl acuză pe Nicuşor Constantinescu de comiterea a patru noi infracţiuni

ro

25 Feb, 2015 14:32 2072 Marime text
Procurorii DNA cer emiterea unui nou mandat pe numele lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJC, pentru comiterea a patru infracţiuni.
 
Una se referă la suspendarea abuzivă din funcţie a fostului director în cadrul CJC Felicia Tăicuţu, cu care Nicuşor Constantinescu nu avea voie să ia legătura, fiind sub control judiciar în dosarul plăţilor către RAJDP, iar alte trei în legătură cu plăţile făcute de CJC către Soti cable Neptun  şi Conpress.
 
"Viza (dreptul de semnătură - n.r.) i-am luat-o pentru că oricum nu o utiliza. Dispoziţia mea nu i-a afectat venitul", a afirmat Constantinescu despre Felicia Tăicuţu în faţa judecătorilor. El a adăugat că "Tăicuţu Felicia a făcut plângere la DNA probabil pentru a-şi acoperi propria vinovăţie. Acum ea e în concediu. Va fi suspendată la întoarcerea la muncă".

UPDATE 15.00

"Nu mai ştiu în ce firme sunt asociat cu dl. Strutinsky. Sunt asociat şi cu dl Mazare. Contractul cu Soti este făcut în condiţii legale, pe bază de licitaţie", a afirmat Nicuşor Constantinescu în sala de judecată.

UPDATE 2  - 16.16

Audierile s-au finalizat, iar instanţa a rămas în pronunţare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii