Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Untold ar putea să nu mai aibă loc la Cluj-Napoca în 2017

ro

06 Jan, 2017 23:15 2481 Marime text

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a anunțat că organizatorii festivalului Untold au restanțe la plata daunelor pricinuite stadionului Cluj Arena, motiv pentru care eventuala închiriere a stadionului pentru ediția 2017 va fi discutată după remedierea problemelor.
O comisie constituită din dispoziția Președintelui Consiliului Județean Cluj a inventariat în luna august 2016 toate daunele aduse gazonului, pistei, tribunelor etc. și a încheiat un proces verbal de constatare a pagubelor, acestea trebuind să fie suportate în totalitate de către organizatorii festivalului Untold. Primele două ediții ale festivalului au fost organizate pe Cluj Arena și în imediata vecinătate a stadionului, în Parcul central din Cluj-Napoca.
Untold a ajuns cel mai mare festival din Europa de Est și, printre altele, a câștigat, în premieră pentru România, titlul de Best Major Festival, în cadrul competiției europene Festival Awards.
La ediția din 2016, au participat peste 300.000 de spectatori din 60 de țări, iar pe scenă au evoluat 150 de artiști, printre care s-au numărat Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas&Like Mike.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii