Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:59 21 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius vine cu noutăţi în privinţa înscrierilor pentru cazarea la cămin

ro

04 Sep, 2014 13:26 1512 Marime text
Pentru anul universitar 2014 - 2015, cazarea studenților în căminele Universității „Ovidius” din Constanța se va face în perioada 27 - 30 septembrie a.c., anunţă Biroul de presă al Universităţii. 

Înscrierile pentru atribuirea unui loc în căminele UOC au loc în perioada 15 - 23 septembrie a.c., în intervalul orar 9.00 - 18.00, la Cantina Universității, din Bulevardul Mamaia.

"În acest an, solicitarea se poate face atât pe baza cererii depuse direct la sediul universității, cât și on-line, pe baza unor formulare care vor fi postate pe site-ul Universității, la secțiunea Info Cazare. Informații suplimentare privind noua modalitate de depunere a cererilor de cazare vor fi disponibile pe site-ul universității, începând cu data de 10 septembrie a.c. (http://www.univ-ovidius.ro/)", se arată într-un comunicat de presă.

În ceea ce privește tarifele în căminele universității, acestea vor fi stabilite în perioada următoare, după discuții cu reprezentanții Ligii Studenților și după aprobarea Consiliului de Administrație, transmit reprezentanţii Biorului de presă al Universităţii.

Universitatea „Ovidius” din Constanța dispune de patru cămine: două pe Aleea Studenților numărul 1 și două în incinta complexului universitar din Bulevardul Mamaia.

Ti-a placut articolul?

Comentarii