Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:08 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

United Hands România organizează „Paintball birthday party" pentru copiii Centrului de Plasament Ovidiu

ro

16 Apr, 2015 12:31 865 Marime text
10 copii ai Centrului de plasament Ovidiu din Constanţa, care îşi sărbătoresc luna aceasta ziua de naştere vor avea parte de o „petrecere veselă, în care buna dispoziţie, petele de vopsea colorată, dar şi adrenalina vor fi la cote maxime”, după cum Asociaţia United Hands România anunţă printr-un comunicat de presă remis azi redacţiei.
 
 Evenimentul este organizat de Asociaţia United Hands România şi Paintball & Airsoft Arena, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Adversari în “câmpul de luptă” vor fi 10 militari americani ai Black Sea Rotational Force, din Mihail Kogălniceanu.
 
Evenimentul va începe de la ora 13.00, şi timp de aproape 3 ore, la Paintball Airsoft Arena, copiii, alături de militarii americani aparţinând Black Sea Rotational Force, vor avea parte de o competiţie în care îşi vor dezvolta atât abilităţile, cât şi spiritul de aventură.
 
Echipele vor intra pe rând în “câmpul de luptă”, iar cei aflaţi în repaus vor participa la un concurs de tir Airsoft, în care vor trebui să nimerească ţintele, cu bile din plastic.  
           
Reprezentanţii Paintball & Airsoft Arena Constanţa spun că jocul de Paintball te ajută să dezvolţi strategii, să îţi testezi limitele, să comunici intens, să-ţi însuşeşti anumite roluri în cadrul echipei, să sudezi noi prietenii sau să ştii să fii fairplay: “Printre beneficiile acestui joc este şi dezvoltarea spiritului de echipă, jucătorii observă cât de important este să te poţi baza pe coechipieri. Totodată, fiecare participant are posibilitatea să-şi cunoască aproapele şi să aibă încredere totală în cel de lângă el, ceea ce conduce nu numai la o comunicare verbală mai bună, dar şi la una nonverbală. Paintball-ul este nu numai distracţie, ci şi adrenalină, strategie şi dezvoltare personală”, susţine Iulian Nistor, instructor principal la Paintball & Airsoft Arena Constanţa, după cum se mai arată în comunicatul citat.
                       
În ultimii 14 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi, aparţinând centrelor de plasament din judeţul Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii