Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde acţionează azi echipele RAJA

ro

01 Oct, 2013 12:27 1416 Marime text
Până la ora actuală, în cursul acestei zile, la dispeceratul societății s-au primit 49 de reclamații. În muncicipiul Constanța, cele mai multe sesizări au venit din cartierele CET, Coiciu, Tomis Nord - zona Penny Market, Palas, zona Centrală - Piața Griviței. În Năvodari s-au primit sesizări de pe strada Crăiței, iar la Medgidia de pe strada Poporului. Toate aceste reclamații au vizat sistemul de canalizare stradal. Echipele RAJA au răspuns la toate solicitările primite și toate sunt în curs de rezolvare.

În continuare în localitatea Lumina, echipele RAJA intervin pe strada Gării, la cele două gospodării de la numerele 2 și 16.

De la ora 10.55 sursa de apă Tătaru  este lipsită de energie, fiind afectată alimentarea cu apă a localităților  Tătaru și Ciocîrlia de Jos. De la ora 10,55, este lipsită de energie și sursa Vârtop, care asigură alimentarea cu apă a localităților Pecineaga, Albești și Vîrtop.

În continuare satul Oituz și zona de la intrarea în localitatea Mihail Kogăîlniceanu sunt lipsite de apă potabilă din cauza avariei la liniile de alimentare cu tensiune de la stația de pompare Cota 20 Ovidiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii