Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ultim omagiu pentru cei doi tineri din Tulcea, decedați în accidentul de pe DN22, zona Palazu Mic, județul Constanța (galerie foto)

ro

22 Jan, 2019 12:47 5856 Marime text
Colegii, prietenii și profesorii celor doi tineri decedați în tragicul accident rutier de pe DN22 zona Palazu Mic le-au adus astăzi un ultim omagiu. 

Astfel, în curtea interioara a Liceului Tehnologic Henri Coandă din Tulcea a fost amenajat un memorial în amintirea lui Dragoş Moraru şi Adrian Cicîrîc. 

”Cei care doresc, elevi, profesori, pot aduce flori, fotografii, lumânări. Ramas bun, Dragoş şi Adrian! Omagiu adus celor prea devreme plecați dintre noi de către elevii si profesorii liceelor "Henri Coandă" şi "Ion Creangă" din Tulcea” - se arată în mesajul transmis de reprezentanții unității de învățământ. 


Reamintim că, un tânăr a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea catre Constanţa, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localitățile Cogealac şi Taşaul, zona Palazu Mic din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a șoferului și pasagerului din spate din al doilea autoturism, şi vătămarea corporală uşoara a șoferului primului autoturism şi pasagerului dreapta din cel de-al doilea autoturism.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei doi tineri decedați aveau 18 ani și erau din Tulcea. 

Ieri șoferul implicat în accident a fost arestat preventiv. 

Sursa foto: Facebook/CTHC și ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii