Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un tren de călători a deraiat în județul Bistrița Năsăud. Traficul feroviar este oprit în zonă

ro

10 Feb, 2019 18:34 1678 Marime text
Traficul feroviar a fost oprit, duminică după-amiază, pe magistrala de cale ferată 400, întrucât un automotor fără călători, care se deplasa pentru a fi supus unor reparaţii, a deraiat între localităţile Mărişelu şi Domneşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit informaţiilor comunicate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) citate de Agerpres.ro

Trenul implicat în incident este un automotor cu trei vagoane care aparţine CFR şi se deplasa pe ruta Satu Mare - Braşov. 

Incidentul nu s-a soldat cu victime, în tren aflându-se doar mecanicul. 

Potrivit informaţiilor primite de CJSU de la faţa locului, au deraiat osiile 5 şi 6, pe la mijlocul garniturii, şi se acţionează pentru repunerea trenului pe calea ferată.

Ca urmare a blocării traficului feroviar, două trenuri de călători au fost anulate, iar în momentul de faţă se caută rute alternative pentru celelalte trenuri de călători.

În sprijinul echipei de lucrători aparţinând CFR, a fost trimis echipajul de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa. 

UPDATE. 

Traficul feroviar a fost reluat, duminică seara, pe magistrala 400, după ce un tren fără călători a deraiat între localităţile Mărişelu şi Domneşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, a anunţat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) citat de Agerpres.ro.

"Cu ajutorul echipamentelor hidraulice de pe autospeciala pentru descarcerări grele, pompierii militari bistriţeni alături de echipele de intervenţie de la CFR Călători au reuşit repunerea trenului pe şine. Misiunea pompierilor militari bistriţeni a durat aproximativ o oră. Circulaţia feroviară a fost reluată", a informat CJSU Bistriţa-Năsăud.

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii