Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr a ajuns la spital cu arsuri grave din cauza unei țigări electronice. Cum a fost posibil

ro

09 May, 2018 22:14 1551 Marime text
Un tânăr din Bacău s-a ales cu arsuri după ce bateria de la ţigara electronică i-a explodat în buzunar, scrie România TV.

"Sâmbătă mi-au luat foc și într-un final au explodat, baterille care le foloseam la țigară mea electronică", a anunțat Dragoș Grama pe Facebook.

"Scriu aceste rânduri ca o atenționare către cei ce au și folosesc acest tip de baterii în diverse locuri cu mențiunea FIȚI CU BĂGARE DE SEAMĂ în tot ceea ce faceți și pe unde le puneți. Eu le-am pus în buzunarul de la pantalonii de treining (material sintetic bineînțeles) și în maxim o secundă electricitatea statică a materialului a făcut ca bateriile să facă scurt și de aici a început dezastrul.

Mulțumesc tuturor ce s-au gândit și se vor gândi la mine în această lungă perioada de reparare și refacere", a mai spus băcăuanul, care se află internat la secția Chirurgie Plastică a Spitalului Județean de Urgență.

Bateria indicata este tipul 18650 de la Samsung, de 3000 mAh, model despre care există relatări că ar fi victima contrafacerilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii