Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un român va fi naş de cununie pentru Shakira şi Pique

ro

07 May, 2011 15:32 1392 Marime text

 În Piaţa Constituţiei, Shakira transpune în această seară "Waka-waka - This time for Africa", refrenul pe care a dansat toată suflarea Mondialului de fotbal din 2010, în "Waka-waka - This time for Romania"!

Da, da, e acea piesă care într-un clasament al vizualizărilor pe youtube a strâns 338.435.194 de accesări! E vorba de milioane, dacă v-aţi pierdut prin cifre, milioane de vizualizări declanşate de milioane de fani. Şi, culmea, cel mai mare admirator român lipseşte. Cristi Borcea se unduieşte, undeva, peste Ocean, poate pe "Bienvenido a Miami", un surogat de-acum retro marca Will Smith. Pentru că Shakira e numai una! Iar locaţiile din care zboară gândurile spre Bucureşti sunt doar două.

Pe prima am enunţat-o, pe a doua o bănuiţi. Shakira nu va mai întrerupe concertul pentru a celebra un gol al Barcelonei, pentru că trupa iubitului său, Gerard Bernabeu Pique, joacă abia mâine-seară, cu Espanol. Şi aşa am atins şi fotbalul! Sportul lui Nicu Gheară, omul care le-ar fi făcut cunoştinţă celor doi şi cel care urmează să le fie naş ce cununie celor două vedete.

 

www.libertatea.ro

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii