Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un rănit în urma exploziei de azi din Bucureşti va fi transferat la un spital din Sofia

ro

27 Aug, 2016 18:34 2306 Marime text
Unul dintre cei doi bărbaţi răniţi astăzi în explozia dintr-un bloc din Capitală va fi transferat la un spital din Sofia. Potrivit Antena 3, pacientul, în vârstă de 75 de ani, are arsuri grave şi va fi transportat în Bulgaria cu o aeronavă SMURD.

Iniţial, bărbatul care a suferit arsuri de gradul II şi III pe mai mult de jumătate din corp, fusese internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, însă se pare că din lipsa locurilor din unitatea medicală, pacientul are nevoie să fie transferat la un spital din afara ţării. Într-o intervenţie la Antena 3, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, a declarat că în spitalele din Bucureşti nu ar fi disponibil niciun loc liber pentru pacientul de 75 de ani, care are nevoie să fie internat la terapie intensivă într-o unitate medicală ce poate trata arsuri.

Reamintim faptul că astăzi, în jurul orei 12:00, o butelie a explodat într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Perşani din sectorul 4 al Capitalei. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, iar două persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la spital. Un bărbat cu arsuri mai uşoare pe suprafaţa corporală a rămas internat la Spitalul Bagdasar Arseni.

(foto arhivă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii