Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un primar a încercat să calce un bărbat cu un camion. I-a avariat mașina și în spate și în față! (galerie foto)

ro

25 Sep, 2016 09:54 2228 Marime text
Un incident a avut loc, ieri, pe un câmp de la marginea unei localități din județul Botoșani. Primarul comunei Stăuceni, Relu Burlacu, a încercat să calce cu un camion un bărbat, informează botosaninews.ro.
 
Relu Burlacu s-a dus pe câmp pentru a lua pământ pentru o casă. Acolo s-a înlâlnit cu proprietarul unei farmacii din localitate, Paul Țurcanu, în vârstă de 44 de ani, care i-a reproșat primarului că de câteva zile a rămas fără apă la farmacie, după ce un buldozer al primăriei a avariat conducta de apă.
 
Potrivit botosaninews.ro, primarul comunei a reacționat șocant la auzul reproșurilor bărbatului și i-a spus să se dea la o parte, că el pleacă. În acel moment, a demarat cu camionul spre patronul farmaciei și autoturismul în care acesta se afla. Paul Țurcanu a reușit să se ferească de camion, însă mașina lui a fost lovită și în față... și în spate, după ce Relu Burlacu s-a întors cu gândul să avarieze autoturismul încă o dată.
 
Polițiștii au început verificările. Nu este prima dată când primrul are astfel de ieșiri. Acum câțiva ani, el a intrat, tot cu un camion, în casa unei foste angajate pe care o acuz de o lipsă în gestiune, mai arată sursa citată.


Sursă foto: botosaninews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii