Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pilot român s-a prăbuşit cu avionul în Ungaria şi a murit! (video)

ro

29 Feb, 2016 00:19 2297 Marime text
 
Un avion Cessna 152, la bordul căruia se afla un pilot român împreună cu un elev de-al său, s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament, în nord-vestul Ungariei. Pilotul român a murit. Presa ungară scrie că cealaltă persoană aflată la bordul avionului Cessna 152, care învăţa să piloteze, a fost rănită grav şi se află în spital.
 
Avionul a decolase dimineaţă de pe un aeroport din regiunea Tatabanya şi a pierdut contactul cu turnul de control cu puţin înainte de ora 12.00 (13.00 ora României).  Aeronava a fost găsită de serviciile de intervenţie în situaţii de urgenţă în mai puţin de o oră.
 
Informaţia a fost confirmată de Ministerul român de Externe pentru News.ro. Potrivit informaţiilor obţinute telefonic de către misiunea diplomatică română de la poliţia ungară, accidentul a avut loc în jurul orei locale 12.40 (13.40 ora României), în zona Vertestolna.
 
Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele şi cauzele accidentului. Imaginile de la locul accidentului arată aeronava ruptă în bucăţi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii