Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:07 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un om deosebit, suflet de artist” Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”, mesaj de doliu la decesul lui Victor-Ilie Rădulescu

ro

17 Jan, 2017 10:28 1912 Marime text
Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ Constanţa a transmis un mesaj de doliu la decesul lui Victor-Ilie Rădulescu, fost profesor şi director adjunct al instituţiei de învăţământ.
 

„Când timpul este pe sfârşite şi un om deosebit, suflet de artist, Victor Ilie Rădulescu, fost profesor şi director adjunct al Colegiului Naţional de Arte «Regina Maria» Constanţa în perioada 1990 - 2011, ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde din căldura razelor sale iar noi, colegii, cadre didactice şi manageri ai colegiului, purtăm doliul întunericului care rămâne în urma dânsului. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!“, este mesajul din partea Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“ Constanţa.Corpul neînsufleţit este depus la capela Cimitirului Municipal Constanţa. Slujba religioasă va avea loc astăzi, la ora 11.30, la biserica „Adormirea maicii Domnului“ (zona magazine Tomis) din Constanţa.

Înmormântarea va avea loc la ora 12.00, la Cimitirul Municipal Constanţa. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii