Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:47 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un joc a fost ascuns în aplicaţia Messenger de la Facebook

ro

16 Jun, 2016 22:44 781 Marime text
Cei de la Facebook au inclus un nou joc în aplicația Messenger. În trecut, Facebook a mai inclus jocuri de succes în Messenger. De data aceasta el este dedicat turneului final Euro 2016. Desigur, nu vorbim aici despre un joc de fotbal propriu-zis, întrucât așa ceva era destul de greu de inclus într-o aplicație precum Messenger.
 
Ceea ce trebuie să faceți este să jonglați cu o minge de fotbal pentru a obține un scor cât mai bun. Inițial, mingea este situată în partea de jos a ecranului. După ce plasați degetul pe ea, mingea va sări, iar din acel moment, trebuie să o țineți în aer cât mai mai mult prin apăsări exacte pe ecran, scrie yoda.ro. În cazul în care efectuați o greșeală, mingea va cădea, iar rezultatul va fi resetat. Este relativ greu să nimeriți centrul mingii cât timp se află în aer, astfel că un pont ar fi să vă concentrați pe partea ei inferioară.
 
Jocul poate fi pornit prin intermediul emoticonului care prezintă o minge de fotbal. Îl trimiteți unui prieten și apoi apăsați pe el.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii