Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost profesor de religie din Constanța care a predat în Vaslui, le face avansuri elevelor (video)

ro

31 Mar, 2016 17:38 2484 Marime text
 
Dorin Ungureanu în vârstă de 22 ani din Constanța este profesor de religie. Pe o perioadă de câteva luni a predat la un liceu din Vaslui, însă își face singur reclama de „golan” pe Facebook.
 
Tănărul profesor constănțean postează înregistrări despre fostele sale eleve.
 
Dorin Ungureanu are 22 ani şi este student în ultimul an la facultatea de teologie din Constanţa. A fost doar câteva luni profesor de religie la un liceu din Vaslui. Suficient, însă, pentru a cunoaște toate fetele care i-au fost eleve.
 
„Ooo, Mălina, eşti preferata mea. Întotdeauna ai fost. Tu ai un 10 de la mine, draga mea. Ţii minte când am vorbit noi? Uite, colegul te place. Nebuno care eşti tu, mă”, este un mesaj postat de profesor pe pagina sa de Facebook.
 
În liceu se vorbește chiar că fostul profesor de religie ar fi avut relații cu unele dintre eleve, dar el a negat totul şi a comentat că cineva îi vrea răul. Studentul la teologie se declară un om liber să facă ce vrea şi mărturisește pe Facebook că îi plac fetele rele, notează romaniatv.net.
 
„Te cunosc foarte bine. Noi doi am ieşit parcă o dată, din ce-mi amintesc eu. Eşti o fată super, inteligentă.Te-aş face iubită. Cui i-am pus patru să fie sănătos. Data viitoare vă pun la istorie”, mai scris profesorul constănțean.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii