Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost ministru din Guvernul Grindeanu se alătură partidului Pro România - ”Analfabeţi «loiali» primesc funcţii de conducere plătite din banii românilor”

ro

25 May, 2018 22:23 1599 Marime text
Augustin Jianu, fostul ministru al Comunicaţiilor, a anunţat pe Facebook că demisionează din PSD şi se alătură partidului Pro România, fondat de Victor Ponta, catalogând formaţiunea din care a făcut parte un partid de mafioţi, iar tandemul Dragnea-Dăncilă- "cea mai mare catastrofă a istoriei recente", scrie România TV.
 

"Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie. De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum - în PSD, dar şi în alte partide - loialitatea primează competenţei sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungaţi pentru a face loc unor lipitori de afişe. Chiar şi astăzi putem vedea cum analfabeţi „loiali” primesc funcţii de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toţii o realitate tristă şi penibilă", scrie Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul Grindeanu.


Acesta anunţă că se va alătura Partidului Pro România, condus de Victor Ponta şi Daniel Constantin.
 

"Un lider din PSD mi-a spus cândva că partidul a fost mereu acuzat de corupţie sau de comunism, dar niciodată de incompetenţă. Astăzi, PSD se dovedeşte a fi un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite, iar tandemul Dragnea - Dancilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României. În acest moment viitorul este incert, însă un lucru îl ştim cu toţii: ceva trebuie făcut. Schimbarea nu va veni singură. Astăzi mă alătur lui Victor Ponta în proiectul #ProRomania", mai scrie Jianu.



Sursă foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii