Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un copil şi un bebeluş, la spital după ce casa le-a fost mistuită de flăcări! O persoană şi un copil, decedaţi

ro

19 Nov, 2018 17:06 1286 Marime text
Incendiu în satul Caldăraru, comuna Cernica. O gospodărie în care se afla o persoană şi doi copii a fost cuprinsă de flăcări.

La sosirea echipelor de intervenţie, casa ardea în totalitate. A ars pe aproximativ 150 mp. Intervenţia pompierilor a fost una dificilă deoarece din cauza tavanului parţial prăbuşit a fost imposibil accesul în interior.

După stingerea incendiului, in interior a fost gasita o persoana decedată, în varstă de aproximativ 40 de ani. În acest moment, incendiul este stins, se verifica toate incaperile pentru identificarea altor posibile victime. Totodata, doi copii cu varste de 3 luni şi 11 ani au fost transportati la spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri minore, potrivit primei evaluari.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, la faţa locului au intervenit Detaşamentele Morarilor şi Chimistilor cu cinci autospeciale de stingere, trei echipaje SMURD, o autoscară şi o Descarcerare.

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov vine cu informaţii suplimentare. După îndepărtarea elementelor de construcţie prăbuşite şi verificarea tuturor spaţiilor a fost găsit în una din camere si un copil de aproximativ 2 ani, decedat.

La faţa locului rămân două autospeciale în supraveghere, incendiul este stins.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii