Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3-Un copil a fost călcat de tractor la Ciocârlia de Sus

ro

12 Apr, 2016 18:43 1906 Marime text
În urmă cu câteva minute, poliţiştii au fost anunţaţi că în localitatea Ciocârlia de Sus a avut loc un accident teribil. 
Din primele informaţii, un copil a fost călcat de un tractor. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă au ajuns deja la faţa locului şi au  constatat că victima a suferit un traumatism membru inferior. 
 
Vom reveni cu informaţii.


UPDATE3, ora 19.30:

Polițiștii spun că inițial s-a primit informarea prin 112 că o fetiță a fost călcată de un tractor. La fața locului, însă, oamenii legii au descoperit că lucrurile stăteau altfel. Într-o intersecție nedirijată, șoferul unui tractor, în vârstă de 63 de ani, a reușit să lovească o fetiță aflată pe o bicicletă care nu i-ar fi acordat prioritate. Mama copilei spune că micuța, de 8 ani, a fost lovită de tractor și nu călcată, având un traumatism de gambă dreaptă. Din fericire, situația ei nu este gravă. Cpila a fost transportată cu elicopterul la Spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
 

UPDATE2, ora 19.21:


Medicii spun că fetița, în vârstă de 7 ani, a suferit un traumatism de gambă dreaptă, este conștientă și stabilă.

UPDATE1, ora 19.10: 

Din primele informații, este vorba despre o fetiță. Ea este transportată în aceste minute cu un elicopter SMURD la spital. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii