Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:20 24 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un consilier local din cadrul Consiliului Local al comunei Costinești a rămas fără mandat

ro

14 Nov, 2018 11:12 397 Marime text
Prefectul Județului Constanța a semnat, în data de 13.11.2018, ordinul prin care se constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Costinești al lui Nicolae PESCARU, ales pe listele PSD, organizația locală Costinești, în anul 2016.

Potrivit unei informări transmite de Prefectura Constanța, prin același ordin, locul său de consilier local a fost declarat vacant.

”Ordinul prefectului județului Constanța a fost emis în temeiul prevederilor Legii 393 /2004, privind statutul aleșilor locali, cu modificările și completările ulterioare, conform cărora „calitatea de … consilier local încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în cazul pierderii calității de membru al partidului politic sau al organizației minorităților naționale pe a cărei listă a fost ales”, PSD în cazul lui Nicolae PESCARU. Decizia de încetarea a mandatului de consilier local a avut la bază sesizarea organizației județene PSD Constanța, transmisă instituției prefectului în luna noiembrie a.c.” - se mai arată în comunicatul transmis de Prefectura Constanța. 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii