Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un consilier local al PNL Suceava a fost dat afară din organizaţie, după ce a fost fotografiat simulând decapitarea unui bărbat

ro

21 Jul, 2016 19:35 1334 Marime text
Agitaţie mare în organizaţia PNL Suceava. Conducerea organizaţiei a propus forurilor statutare excluderea consilierului local Mihai-Bogdan Bicsi, după ce acesta a fost fotografiat simulând o execuție ISIS în timpul unei petreceri.

''Partidul Național Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o rețea de socializare. Conducerea Organizației PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Național Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea ședință a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente și atitudini'',  se arată într-un comunicat de presă al liberalilor.

Fotografia, devenită viral pe reţelele de socializare, a fost făcută chiar de către prietenii consilierului liberal şi îl ilustrează pe acesta ţinând în mână o drujbă, prin care încearcă să arate cum i-ar putea tăia capul unui alt prieten, legat de un beştean.  

Sursă foto: Facebook.com/ Ady Ilciuc

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii