Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un concert de Crăciun, ultimul eveniment al anului la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța (galerie foto+video)

ro

13 Dec, 2018 18:40 2271 Marime text
Constănțenii sunt prezenți la teatru pentru a vedea un neamaipomenit concert de Crăciun.

În aceste momente, constănțenii se pot bucura de ultimul eveniment al anului la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” .

Are loc  un „Concert de Crăciun” care îl are drept dirijor pe Gheorghe Stanciu.

În privința soliștilor aceștia vor fi: sopranele Elena Rotari, Stela Sîrbu, Laura Eftimie, Smaranda Drăghici, Mihaela Ionescu, Ionela Duma,  mezzosoprana Lucia Mihalache, tenorii Răzvan Săraru, Doru Iftene, Mădălin Băldău și baritonii Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel, dar și  Orchestra și Corul  Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, maestru de cor fiind Adrian Stanache.

UPDATE 5 

O altă interpretare deosebită în cadrul concertului, este cea a sopranelor Mihaelei Ionescu și a Smarandei Drăghici, care interpretează o prelucrare intitulată "O Tannenbau". 

În continuarea concertului, o ascultăm pe soprana Stela Sîrbu cu piesa lui  Pietro Mascagni, celebra „Ave Maria„ ,iar în continuare, baritonul Bogdan Ocheșel și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, cântă "Adeste Fideles", de asemenea o prelucrare.

Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”  interpretează într-un mod deosebit piesa "The Sleigh Bells Tingle", a lui Eisenberg.  

Urmează soprana Laura Eftimie cu cântecul lui Gounod, „Ave Maria„ și tenorul Doru Iftene cu interpretarea piesei lui A. Adams, „Veniți creștini„. În aceste momente, soprana Laura Eftimie interpretează cântecul lui Ch. Gounod, „Ave Maria„ și tenorul Doru Iftene interpretează piesa lui A. Adams, „Veniti creștini„.

Spectacolul de Crăciun este încheiat de către Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” cu interpretarea piesei lui I. Anderson, „Christmas Festival„.


UPDATE 4 

În continuarea ultimului eveniment de la TNOB, respectiv concertului de Crăciun, cântă orchestra cântecul "Song of the bell", care este urmat de baritonul Marius Eftimie, care împreună cu Corul teatrului, vor interpreta  piesa "White Christmas".

Soprana Ionela Duma, soprana Stela Sîrbu și baritonul Marius Eftimie interpretează în mod unic o prelucrare a melodiei "Stille nacht ".

Soprana Mihaela Ionescu cântă împreună cu Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” „Pie Jesu„ , de asemenea o prelucrare, urmată de interpretarea orchestrei a piesei "Patinatorii". 

Spre admirația celor prezenți, mezzosoprana Lucia Mihalache, soprana Ionela Duma și Corul interpretează piesa "Noel c'est l'amour", o prelucrare.

Soprana Elena Rotari și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, interpretează în cotinuarea evenimetului, piesa "Casta Diva" din Norma de Vincenzo Bellini.  Această deosebită interpretare este urmată de orchestră, care intrepretează piesa "Sleigh Ride "("Săniuța").


UPDATE 3 

În aceste momente, soprana Smaranda Drăghici interpretează  "Panis Angelicus", de Cesar Franck. În continuare, tenorul Doru Iftene interpretează "Agnus Dei", de Georges Bizet. 


UPDATE 2 

În continuarea evenimentului, tenorul Răzvan Săraru interpretează într-o manieră desăvârșită rugăciunea "Tatăl nostru".

Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” interpreteaza melodia "Christmas Overture", a lui Anderson. 

UPDATE 1 

Evenimentul începe cu trei colinde: "O ce veste minunată", "Moș Crăciun"și "Am plecat să colindăm", cântate de către corul TNOB, îmbrăcați în port popular. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii