Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:06 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Tulcea care s-a sustras pedepsei cu închisoarea a fost prins de poliţişti

ro

09 Jul, 2016 09:49 602 Marime text
În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate de Poliția Română, au fost depistate 225 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.
În perioada 1—7 iulie a.c., polițiștii din întreaga țară au depistat 144 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 92 de minori. Aceștia au fost încredințați familiilor sau internați în centre pentru minori și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

De asemenea, au fost depistate 81 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 64 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 6 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, în 4 situații existau emise sentințe penale de internare, iar o persoană era urmărită prin intermediul Biroului Național Interpol.
Exemple:

 Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au depistat, la data de 7 iulie a.c., un bărbat, de 46 de ani, din București. Cel în cauză se sustrăgea executării unei pedepse de 8 ani închisoare pentru trafic de droguri de mare risc și a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

 Un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Tulcea, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de 9 ani și 4 luni pentru tâlhărie, a fost depistat, la data de 4 iulie a.c., de poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

 Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au depistat, la data de 1 iulie a.c., un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Bacău. Cel în cauză se sustrăgea executării unei pedepse de 8 ani de închisoare pentru proxenetism și a fost încarcerat în Penitenciarul Codlea.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii