Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a fost aruncat într-un râu de două persoane. Pompierii chemați în ajutorul victimei. În ce stare este aceasta

ro

19 Mar, 2018 21:23 1988 Marime text
Un bărbat care a fost aruncat luni seara în râul Săsar, în Baia Mare, de un bărbat şi o femeie a fost salvat de pompierii din cadrul ISU Maramureş, potrivit dispeceratului instituţiei citat de Agerpres.ro. 
 
Bărbatul, care aruncat de pe pod, a fost salvat la aproape 1.000 de metri în aval de locul unde căzuse, fiind angrenat de apa învolburată a râului.
 
Conform aceleiaşi surse, bărbatul a fost stabilizat şi transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.
 
Un echipaj al Poliţiei Municipiului Baia Mare le-a reţinut în timpul operaţiunii de salvare şi pe cele două persone care l-au aruncat pe bărbat în râu. Acestea vorbeau incoerent, se manifestau zgomotos şi violent, chiar încercând să împiedice echipajul SMURD în acordarea primului ajutor persoanei rănite.
 
Bărbatul reţinut nu avea încălţăminte şi era la bustul gol iar femeia încerca să poarte în engleză un dialog cu poliţiştii. Cei doi au fost încătuşaţi şi transportaţi la sediul poliţiei municipale pentru audieri.

 Agerpres.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii