Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un american a făcut o descoperire ce a înmuiat inimile a mii de oameni

ro

28 Apr, 2016 19:10 1252 Marime text
Un american de 54 de ani, din Florida, a făcut o descoperire emoţionantă în timp ce se plimba pe plajă, în urmă cu câteva zile. Întâmplător, Steve Mershon a văzut o sticlă pe nisip. S-a aplecat și a ridicat-o. Atunci a realizat că în interiorul ei se afla un mesaj emoţionant, ce fusese scris de un băiețel de 11 ani pe nume Jonothan.

Copilul îi scrisese o scrisoare celui mai bun prieten al său care, aşa cum reiese din bilet, murise cu puțin timp înainte.
 

„Îmi pare foarte rău Daniel că ai murit. Dacă ai fi fost încă viu, acum ne-am fi jucat fotbal sau baschet cu Mathew, Oscar și Brandon. Sunt clasa a V-a şi tu ai fost cel mai bun prieten al meu și melodia noastră preferată de Austin Moon. Sper că te distrezi alături de Iisus. De la prietenul tău cel mai bun Jonathan Torres.” – scrie băieţelul în bilet.

 
Steve Mershon fost atât de impresionat de descoperirea făcută  încât a postat următorul mesaj pe Facebook: 
 

”Dragă Jonothan Torres … Numele meu este Steve, și am găsit biletul într-o sticlă, într-o zi de marți dimineață frumoasă, 19 aprilie... În primul rând, vreau să-ți spun ce un om puternic eşti pentru a scrie cel mai bun prieten o scrisoare .. Tu ai atâta dragoste în inima ta dincolo de anii tăi... Părinţii tăi, prietenii, profesorii, eu, și toți prietenii mei care ştiu că am găsit scrisoarea ta sunt atât de mândri de tine... Daniel a fost un tip norocos să aibă aşa un prieten.. Îmi pare atât de rău că ai trecu prin asta.. După cum afirmi în scrisoare, trebuie să fi jucat o mulțime de sporturi, împreună cu Matei, Oscar și Brandon. Sunt sigur că Daniel ar vrea să știi că atunci când voi faceţi sport, el și Iisus veghează și înscrie prin tine... Poate următoarul „touchdown”, gol sau coș îl veți dedica cel mai bun prieten, Daniel. Nu știu unde ai aruncat biletul în ocean sau de cât timp era în apă, dar a aterizat în mâinile potrivite, Jonothan... Vezi tu, eu găsesc mereu o mulțime de lucruri pe plajă, dar pe cele mai bune le păstrez.. Am rafturi pline de lemn, scoici, ochelari de soare și, da, sticle... Jonothan, sticla cu scrisoarea prietenului tău cel mai bun, este cel mai frumos lucru pe care l-am găsit vreodată. Ai aruncat sticla aia afară pentru a arăta dragostea ta pentru cel mai bun prieten .. A fost menit să fie împărtășită... Am făcut poze cu ea, și am arătat-o prietenilor mei de pe Facebook .. A înmuiat multe inimi, Jonothan .. Dar va fi distribuită de mai multe persoane .. Așa cum am spus, a căzut în mâinile cui  trebuia.. Vezi tu, cred că Daniel a pus sticla pe uscat, unde am găsit-o, și prietenul lui, Isus, m-a dus la ea. O să-ți spun de ce. Am avut planuri pentru câteva săptămâni pentru a ieși în larg, pe ocean, cu un vas de croazieră mare. Mă duc să iau scrisoarea ta și sticla cu mine. Voi adăuga propria mea scrisoare mică în ea, Jonothan, și voi pune pluta înapoi în ea, și când voi găsi cea mai adâncă, cea mai frumoasă, cea mai mare și mai albastră apă, am de gând să arunc sticla... Așa că altcineva, împreună cu prietenii lor, ar putea vedea iubirea din inima ta. Ești un om bun, Jonothan. Sper că poate, doar poate, lumea va putea vedea iubirea într-o inimă de copil de clasa a cincea, iar noi putem, unul câte unul, trece de-a lungul și de-a latul .. Pace, om mic!”


Scrisoarea copilului și mesajul americanului a făcut înconjurul presei internaționale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii