Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A jucat alături de Sylvester Stallone şi Robert DeNiro Un actor a murit la vârsta de 37 de ani, după ce a fost lovit de un tren

ro

18 Jan, 2015 20:09 1738 Marime text
 
Actorul şi instructorul de fitness Greg Plitt, cunoscut pentru apariţiile sale în filme precum „Terminator - Salvarea" şi „Agenţia secretă", a murit, ieri, după ce a fost lovit de un tren, în oraşul american Burbank, potrivit variety.com, citat de Mediafax.

Actorul Greg Plitt se afla cu un grup de prieteni lângă calea ferată şi, potrivit unor relatări de presă, filma ceva în momentul accidentului, care a avut loc la ora 16.00, ora locală. „Era îmbrăcat tot în nengru. A venit trenul şi l-am văzut împiedicându-se peste linii. Avea o cameră video în mână", a declarat un pasager pentru o televiziune locală.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.



Greg Plitt a jucat recent în producţia TV „Work Out", difuzată de postul TV Bravo şi a participat şi la emisiunea de tip reality TV „Friends to Lovers", difuzată tot de Bravo şi care are premiera luni.

Actorul şi instructorul de fitness a apărut în 2013 în drama „Grudge Match: Faceţi pariurile/ Grudge Match", alături de Sylvester Stallone şi Robert DeNiro. De asemenea, a jucat în filmele "Terminator - Salvarea/ Terminator Salvation" şi "Agenţia secretă/ The Good Shepherd".

Greg Plitt absolvise Academia militară West Point şi a lucrat ca model pentru branduri vestimentare ca Under Armour, Old Navy Jeans, dar şi pentru Calvin Klein. El a apărut pe coperta unor reviste precum Maxim, Men's Fitness şi Instinct Magazine.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: pinterest.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii