Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea Nu am spus că a fost vorba de fraudă la vot

ro

13 Oct, 2010 02:23 2417 Marime text

eudrea_11182800.JPGElena Udrea, ministrul Turismului, a explicat declaraţiile legate de votul la Legea pensiilor făcute luni seara . Udrea a negat faptul că ar fi vorbit despre fraudă.

Elena Udrea a susţinut că nu ştie câţi deputaţi erau în sală, dar spune că nu a fost fraudat votul.

"Am înţeles de la deputaţi mai vechi decât mine că atunci când opoziţia părăseşte sala se consideră că în sală cei care rămân, grupul puterii, poate vota. Majoritate relativă a fost câtă vreme au fost câţiva parlamentari ai opoziţiei şi mulţi parlamentari ai puterii. Nu am spus fraudă, iar în declaraţia mea nu am folosit cuvântul fraudă. În sală puteau fi chiar toţi parlamentarii PDL. Eu nu m-am referit la număr, am spus că este o practică în Parlament. Am auzit că în vremea PSD treceau zeci de legi pe oră fără să se mai numere nimic. Eu nu spun că aşa trebuie făcut, ci doar că există o practică", a spus Elena Udrea care a acuzat că prin titlul "Udrea: Frauda e o practică", Realitatea TV dezinformează.

Udrea a subliniat că Roberta Anastase, preşedinta Camerei, are susţinerea sa şi a PDL.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • regina 13 Oct, 2010 12:53 Poate că dacă nu aţi mai susţine-o lucrurile nu ar mai fi atât de mârşave faţă de cei cu bun simţ.