Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Căutări disperate. Liviu Tudoran Dragotă, din Craiova, dat dispărut pe litoral (galerie foto+video)

ro

03 Jun, 2015 08:32 5076 Marime text
 
 
La data de 1 iunie, ora 20.00, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui bărbat în vârstă de 33 de ani. Din primele cercetări se pare că cel în cauză, în jurul orei 16.00, ar fi închiriat o barcă, iar la ora 17.30, prietenul său ar fi identificat barca, pe mare, la aproximativ 100 metri de mal.



Angajații unui club nautic din Costinești au anunțat, luni, poliția din stațiune că Liviu Tudoran Dragotă, un turist care a închiriat o barcă, nu s-a mai întors la mal. Ambarcațiunea a fost găsită plutind, iar în ea se aflau hainele celui dispărut, dar și vesta de salvare pe care acesta o primise la plecare.


 
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" susțin că echipaje de la Agenția Română pentru Salvarea Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) au început căutările încă de luni. Totodată, un elicopter a survolat zona în care se presupune că a dispărut bărbatul. Căutările nu au avut nici un rezultat.UPDATE ora 11.00
Echipele de intervenţie au reluat căutările în această dimineaţă. Scafandrii ISU Dobrogea, salvamarii din Costineşti, o şalupă a Gărzii de Coastă şi un echipaj ARSVOM perie marea de la mal până la o sută de metri în larg.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii