Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Un tânăr a fost arestat din nou după ce abia a ieşit din închisoare

ro

01 Dec, 2008 16:46 818 Marime text

Un tânăr din Tulcea, abia ieşit din închisoare, a fost din nou arestat, după ce în două luni a comis cinsprezece furturi şi tâlhării pentru a utila locuinţa concubinei sale. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, Daniela Condrea a declarat că, acţiunile pentru identificarea şi reţinerea tânărului, în vârstă de 22 de ani, au început de acum trei săptămâni.

Pe lângă cele unsprezece tâlhării comise în acest mod, tânărul a mai comis şi patru spargeri din locuinţe de la care a sustras butelii, aparate electrocasnice şi piese de mobilier care au fost găsite în locuinţa concubinei sale din municipiul Tulcea. Reprezentanţii IPJ au precizat că tânărul a fost prins la sfârşitul săptămânii trecute, la părinţii concubinei sale din satul Rândunica, Judecătoria Tulcea emiţând pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Prejudiciul, în valoare de douăsprezece mii de lei, a fost recuperat în proporţie de 40%. Tânărul a fost închis până în luna iulie pentru furturile şi tâlhăriile comise în perioada în care era minor, el fiind eliberat din închisoare pentru bună purtare.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii