Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Nădrag „ Vrem să montăm şi alte camere prin programe locale sau cu fonduri de la CJC”

ro

18 Jun, 2013 11:35 1350 Marime text
La conferinţa din cadrul proiectului „Achiziţionarea şi instalarea de sisteme de supraveghere pentru creşterea siguranţei publice şi prevenirea criminalităţii”, primarul oraşului Hârşova, Tudor Nădrag, a precizat că vor fi montate şi ale camere video în localitate.


„Vrem să montăm şi alte camere prin programe locale sau cu fonduri de la CJC astfel încât acest big brother să fie de un real folos. Intenţia noastră este de a descuraja infracţiunile. Comunitatea noastră este liniştită şi nu s-a confruntat cu probleme deosebite”,a spus edilul din Hârşova.


Prin proiectul lansat azi au fost montat 140 de camete video, iar valoare acestuia este de 3.546.278,80 lei. Pe lângă acestea, autorităţile locale intenţionează să mai monteze încă 100 de camere.

UPDATE:
Edilul-şef Tudor Nădrag a primit o medalie de merit pentru proiectele europene derulate, care i-a fost înmânată de Ayten Lale Ilie Ablachim, de la Roden Consult SRL Tulcea, societate care a asigurat partea de consultanţă. Reprezentanta Roden Consult i-a spus primarului că şi alte proiecte iniţite de acesta îşi vor găsi cu siguranţă finanţare.

UPDATE 2:
Nădrag a declarat că va fi prezent diseară la Neptun, la întâlnirea de lucru a senatorilor USL cu primarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa, unde intenţioneză ca, împreună cu primarii din cele nouă comune arondate, să ridice problema desfiinţării Judecătoriei şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova. Această problemă a mai fost pusă în urmă cu doi ani, dar ulterior s-a revenit asupra deciziei de desfiinţare. „Nu concep ca această problemă să nu se rezolve”, a spus edilul-şef. De asemenea, a precizat că Primăria Hârşova şi primăriile arondate au semnat un memoriu pe care l-au depus la prim-ministrul Victor Ponta, la cele două camere ale Parlamentului, la parlamentarii de Constanţa şi la Consiliul Judeţean Constanţa şi are convingerea că va primi sprijin în acest sens. Dacă va fi cazul, Primăria Hărşova şi cele nouă primării ale comunelor arondate sunt dispuse să sprijine financiar funcţionarea celor două instituţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii