Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Nădrag - „Am comunicat forurilor competente ca toate comunele din jur, care au probleme medicale, să fie îndrumate către Spitalul Orăşenesc Hârşova”

ro

26 Jan, 2014 13:46 1320 Marime text
În oraşul Hârşova nu sunt probleme, susţine edilul Tudor Nădrag. „Îi putem ajuta şi pe vecinii noştri. Avem la ora actuală scoase pe teren două autocamioane, un tractor cu plug, două buldoexcavatoare. Mai avem în rezervă de la agenţii economici un autograder şi trei buldoexcavatoare, deci nu ne facem probleme”, a spus şeful autorităţii locale.
Pentru ca satul Vadu Oii să nu rămână izolat, şeful autorităţii locale a apelat la conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. „Cei de la Administraţia Bazinală de Apă ne-au dat tot concursul. Au un buldoexcavator în zona satului, care ne ajută să nu rămână satul izolat”, a spus edilul.

După o pauză de o oră, lucrătorii au reluat activitatea de deszăpezire, la ora 13.00. „Au intrat din nou pe străzi. Aproape nu au niciun spor, pentru că vântul viscoleşte întruna zăpada înapoi pe carosabil”, a explicat primarul Tudor Nădrag.

„Am cerut ca pe timp de viscol să se intervină pe principalele artere, iar pe cele secundare intrăm atunci când suntem în zona lor, urmând să le curăţăm pe cele secundare atunci când se opreşte viscolul”, a mai spus edilul.

„Am comunicat forurilor competente că toate comunele din jur, care au probleme medicale, să fie îndrumate către Spitalul Orăşenesc Hârşova”, a mai declarat şeful autorităţii locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii