Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa americană LMFAO s-a destrămat. Ultimul show aseară la Mamaia pentru Mazăre?!

ro

22 Sep, 2012 13:16 1391 Marime text
Grupul LMFAO - care are programat un concert în Bucureşti, pe 4 octombrie - s-a destrămat, iar cei doi muzicieni care îl compun, ale căror nume de scenă sunt Redfoo şi Sky Blu, au decis să urmeze direcţii diferite în muzică şi să se concentreze asupra unor proiecte solo.LMFAO este un grup american de electro-pop cu influenţe hip-hop, înfiinţat de Stefan Kendal Gordy (Redfoo) şi Skyler Austen Gordy (Sky Blu), la Los Angeles, în 2006. Grupul a lansat două albume de studio - "Party Rock" (2009) şi "Sorry for Party Rocking" (2011). Albumul de debut conţine hiturile "I'm In Miami Bitch", "Yes", "La LaLa" şi "Shots", iar cel de-al doilea material discografic include hitul "Sexy and I Know It".Piesele lansate de cei doi muzicieni din grupul LMFAO se regăsesc în playlist-urile petrecerilor din toată lumea şi le-au adus o mulţime de premii şi nominalizări la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno şi la premiile Grammy.LMFAO a cântat alături de artişti precum David Guetta, Justin Beiber (American Music Awards) şi Madonna (Superbowl 2012).Grupul LMFAO avea în program un concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 4 octombrie, de la ora 20.00.

Anunţul despre destrămarea grupului LMFAO nu apare pe site-ul oficial al trupei. Totodată, concertele pe care grupul le are programate pentru această toamnă, inclusiv cel de la Bucureşti, se regăsesc în continuare pe lista show-urilor acestuia, la secţiunea "Tour", pe site-ul său oficial.

Până la ora difuzării acestei ştiri, organizatorii concertului bucureştean, Unilife Entertainment, nu au putut fi contactaţi.

Reamintim că trupa a susţinut aseară un show într-un club din staţiunea Mamaia sub titulatura de LMFAO! La eveniment a fost prezent şi primarul Constanţei, Radu Mazăre!

 www.mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii