Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Tulcea a trimis in judecata trei barbati

ro

02 Aug, 2010 21:19 1141 Marime text

Pe 28 iulie, Tribunalul Tulcea a dispus trimiterea în judecată a trei bărbaţi din judeţ, fiecare acuzat de o infracţiune diferită.

Adrian Cozma, din localitatea Carcaliu, jud. Tulcea, faţă de care s-a dispus trimiterea în judecată pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 15 ani.

Pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi îl paşte şi pe Dumitru Ion, care în calitatea de profesor de istorie la Grupul Şcolar „Dimitrie Cantemir" din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, în perioada aprilie - iunie 2010, în mod direct a pretins şi primit bani, bunuri şi alte foloase de natură sexuală ( promisiunea de întreţinere de relaţii sexuale), a acceptat promisiunea unor astfel de foloase sau nu le-a respins de la o elevă din clasa a XII-a în scopul de a o promova la materia istorie, la care se afla în stare de corigenţă şi de a o sprijini la bacalaureat.

Al treilea inculpat trimis în judecată este Dragoş-Cătălin Răcăşan, care este acuzat pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracţiune este închisoarea de la 15 la 25 ani şi interzicerea unor drepturi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii