Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:34 22 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tren suplimentar pe ruta București Nord - Constanţa, în acest weekend

ro

09 Jul, 2019 17:34 584 Marime text

CFR Călători informează că pentru adaptarea capacităţii de transport la cererea crescută a publicului călător, în perioada 13 - 14 iulie a.c,  va circula suplimentar un tren interregio pe ruta Bucureşti Nord – Lehliu – Feteşti - Constanţa, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 11.15 şi sosire în Constanţa la ora 13.37.

Călătorilor le este recomandat să își procure biletele de tren cu ANTICIPAȚIE și ONLINE de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă. 

Biletele pot fi achiziționate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugați să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, puteți consulta pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii