Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei victime ale accidentului rutier din faţa restaurantului Sabroso, în stare gravă pe patul de spital

ro

05 May, 2014 17:39 3183 Marime text
George Giolache, de 46 ani Emirceal Deicean, de 46 ani şi Techin Curti, de 44 ani toţi, din Constanţa, implicaţi în accidentul rutier de sâmbătă noaptea din faţa restaurantului Sabroso din Mamaia sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Potrivit unor surse, starea lor este gravă.

Reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc în faţa terasei-restaurant Sabroso din staţiunea Mamaia. Evenimentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a cinci persoane.
 
Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier Constanţa accidentul a pornit de la un autoturism condus de Gheorghe Gheorghică, de 45 de ani, din Constanţa. Acesta circula în staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari. În dreptul terasei Sabroso, fără să se asigure, a efectuat viraj la stânga peste marcaj longitudinal continuu. În urma acestei manevre, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Aurelian Theodor Zaharia, de 35 de ani, din Constanţa, care circula pe bulevardul Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa. Din cauza impactului, autoturismul a intrat pe sensul de mers opus, unde a lovit frontal un autoturism condus de Nicoleta Făgăraş, de 32 de ani, din Constanţa. Cel de-al treilea autoturism a intrat în coliziune cu o a patra maşină, care circula pe sensul de mers dinspre Năvodari către Constanţa. La volanul ultimului autoturism se afla Aiad Zasoon Al, de 22 de ani, din Ploieşti. În urma accidentului au ajuns în atenţia medicilor Nicoleta Făgăraş şi Diana Stan, de 26 de ani, pasageră în al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii