Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:03 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei chestori Cine sunt noii adjuncţi ai şefului Poliţiei Române

ro

09 Dec, 2013 21:31 2884 Marime text
Chestorii Viorel Vasile, Gheorghe Popa şi Florentin Robescu au fost numiţi luni, prin ordin de ministru, în funcţiile de adjuncţi ai Poliţiei Române, după ce au obţinut posturile în urma unui concurs organizat la 22 noiembrie.
Până să fie numit adjunct al inspectorului general Petre Tobă, chestorul Viorel Vasile a ocupat, în perioada martie 2011 - martie 2012, funcţia de şef al Poliţiei Capitalei, după care a fost director al Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, potrivit Mediafax.
La rândul său, chestorul Gheorghe Popa ocupa, din luna mai a acestui an, funcţia de director adjunct al IGPR şi avea în subordine Direcţia de Investigaţii Criminale şi pe cea de Investigarea Fraudelor. Începând de luni, acesta a devenit responsabil peste structurile de ordine publică, iar investigaţiile criminale şi investigarea fraudelor au fost preluate de chestorul Viorel Vasile.
În urma concursului din 22 noiembrie, chestorul Florentin Robescu a obţinut numirea pe aceeaşi funcţie de adjunct pe care o ocupa şi până acum, însă ca împuternicit. Acesta are în subordine Direcţia de Combatere a Crimei Organizate, Oficiul Naţional pentru Protecţia Martorilor şi Serviciul Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIIAS).
Sursa: romaniatv.net


Ti-a placut articolul?

Comentarii