Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportau ilegal patru sute de kilograme de peşte

ro

24 Mar, 2014 11:14 2397 Marime text
Poliţiştii de Frontieră au identificat trei transporturi ilegale de peşte pe raza unor localităţi din judeţul Tulcea.

Mai multe controale au fost efectuate  ieri de poliţiştii de frontieră. În urma primei verificări au fost confiscate, de către poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Isaccea, 127 de kilograme de peşte din speciile scrumbie şi caras. Asupra celor doi bărbaţi opriţi pentru control, C.V. de 48 de ani şi B.M. de 60 de ani, s-a mai găsit şi cantitatea de 1,7 kilograme de icre de ştiucă. Cei doi suspecţi, domiciliaţi pe raza judeţului Iaşi, nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă şi transport.

Din cauza lipsei documentelor justificative a fost ridicată, două ore mai târziu, cantitatea de 108  kilograme de peşte din speciile caras, ştiucă şi crap, pe care o transporta C.R. în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vrancea.

A mai fost depistat şi cetăţeanul I.A. cu vârsta de 26 de ani în timp ce transporta, într-un autoturism marca Opel, 179 kilograme de peşte din speciile caras, şalău, ştiucă şi plătică.

Cantitatea de 414 kilograme de peşte şi 1,7 kilograme de icre au fost predate spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, iar cele patru persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor, ori produselor din peşte obţinute din pescuit”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii