Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport ilegal de pește cu mașina

ro

04 Aug, 2016 10:57 1983 Marime text
Poliţiştii de frontieră constănţeni au identificat în zona de competenţă un cetăţean român care transporta, cu un autoturism marca Opel Corsa, cantitatea de 49 kilograme peşte proaspăt, fără documente justificative.
 
În data de 03 august 2016, în jurul orei 09.45, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa aflat în exercitarea atribuţiilor, la intrarea în localitatea Băneasa,  a oprit în trafic pentru control un autoturism marca Opel Corsa, condus de cetăţeanul român C.N. în vârstă de 53 de ani, domiciliat în localitatea Băneasa, judeţul Constanţa.
În urma verificării autoturismului, în portbagajul acestuia, a fost descoperită cantitatea de 49 kilograme peşte din specia caras, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 49 kilograme peşte, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii