Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport gratuit pentru elevii şi profesorii din Mangalia

ro

21 Sep, 2012 18:59 1414 Marime text
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut astăzi o întâlnire cu directorii unităţilor de învăţământ din oraş, context în care s-a discutat despre programele de investiţii, siguranţa în şcoli şi sprijinul acordat de municipalitate pentru elevii proveniţi din familii nevoiaşe.
Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii de reprezentanţii administraţiei publice locale, „în cadrul discuţiilor la care au participat şi reprezentanţii Poliţiei şi ai Jandarmeriei s-a convenit ca echipaje mixte formate din poliţişti şi jandarmi să patruleze în zona unităţilor de învăţământ pentru prevenirea  fenomenului infracţional“.
Totodată, se precizează în comunicatul mai sus amintit, „s-a discutat despre extinderea programului de pază la şcoli şi licee, precum şi despre redactarea unui Regulament de acces în unităţile de învăţământ din Mangalia“.
Cel mai important subiect abordat în cadrul întâlnirii a fost legat de transportul gratuit. Astfel, „primarul Cristian Radu le-a transmis celor prezenţi că municipalitatea va asigura transport public gratuit pentru elevi, profesori şi personalul nedidactic, urmând ca detaliile acestei măsuri să fie puse la punct în perioada imediat următoare“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii