Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Igaş Statutul poliţistului în momentul de faţă îi protejează pe cei care încalcă legea

ro

20 Oct, 2011 21:56 1313 Marime text
Ministrul Administraţiei şi Internelor (MAI) din România, Traian Igaş, a declarat joi, în timpul unei vizite în vama Leuşeni din Republica Moldova, că ministerul lucrează la un proiect în ceea ce priveşte modificarea statutului poliţistului, astfel încât persoanele care au încălcat legea să poată fi excluse din structurile MAI.

'Nu este corect ceea ce se întâmplă, dar avem o legislaţie pe care trebuie să o respectăm şi aici vorbim de statutul poliţistului care în momentul de faţă îi protejează chiar şi pe cei care încalcă legea. Avem un proiect în acest sens şi statutul poliţistului va fi modificat în această toamnă. Urmează să promovăm această modificare în Guvern', a declarat Traian Igaş.

Ministrul Traian Igaş a fost prezent joi, în localitatea Leuşeni din Republica Moldova, la semnarea Protocolului de donaţie a patru echipamente de mobilitate terestră şi navală în valoare de circa 100.000 de euro.

Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova a primit din parte omologilor români două autovehicule de teren şi două ambarcaţiuni de intervenţie. AGERPRES

Sursa: Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii